Polarcus (NO) (PLCS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Polarcus (NO) aktie

PLCS  

Polarcus är specialiserade inom tillhandahållandet av geofysisk - samt seismisk teknik. Bolagets teknik möjliggör insamling av data och bildbehandling utav jordskorpan, från pol till pol. Lösningarna används av olje- och gasbolag i prospekteringsfasen. Utöver förfogar och äger Polarcus ett flertal seismiska 3D fartyg. Verksamhet innehas på global nivå, med huvudkontor i Dubai.

Polarcus (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 44 MNOK, en omsättning på 2 335 MNOK och med ett resultat på -500 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Polarcus (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Polarcus (NO) (PLCS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Polarcus (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern PLCS. Aktien har ett P/E-tal på -0.1 och P/S-tal på 0 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Polarcus (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Polarcus (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Polarcus (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Polarcus (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Polarcus (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Polarcus (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Polarcus (NO)

Polarcus (NO)

TickerPLCS
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde44 MNOK
Omsättning2 335 MNOK
Vinst-500 MNOK
P/E-0.1
P/S0

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Polarcus (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Polarcus (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter