SAS Nok (NO) (SASNO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SAS Nok (NO) aktie

SASNO  

SAS är ett skandinaviskt flygbolag. Flygrutterna består av inrikes- och utrikesflyg, med Europa, Nordamerika och Asien som dominerande resmål. Övrig verksamhet som bolaget bedriver förutom passagerarflyg innefattar även transport- och frakttjänster, samt markhantering och tekniskt underhåll. Idag är bolaget en del av Star Alliance koncernen. SAS har sitt huvudkontor i Stockholm.

SAS Nok (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Flygtransport. Bolaget har ett börsvärde på 15 477 MNOK, en omsättning på 43 250 MNOK och med ett resultat på -4 558 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SAS Nok (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SAS Nok (NO) (SASNO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SAS Nok (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SASNO. Aktien har ett P/E-tal på -3.4 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SAS Nok (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SAS Nok (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se SAS Nok (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SAS Nok (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SAS Nok (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SAS Nok (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SAS Nok (NO)

SAS Nok (NO)

TickerSASNO
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschFlygtransport
Börsvärde15 477 MNOK
Omsättning43 250 MNOK
Vinst-4 558 MNOK
P/E-3.4
P/S3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SAS Nok (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SAS Nok (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter