Sbanken (NO) (SBANK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sbanken (NO) aktie

SBANK  

Sbanken bedriver bankverksamhet. Banken erbjuder finansiella tjänster inriktade mot försäkring, lån, sparande och pension. Tjänsterna inkluderar diverse finansiella lösningar relaterat till bostad, besparingar och kapitalförvaltning. Tjänsterna erbjuds via bankens digitala plattform och erbjuds i stor lokal utsträckning, både till privatpersoner och företagskunder. Banken gick tidigare under namnet Skandiabanken. Huvudkontoret ligger i Bergen.

Sbanken (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Nischbanker. Bolaget har ett börsvärde på 11 050 MNOK, en omsättning på 1 564 MNOK och med ett resultat på 749 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sbanken (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sbanken (NO) (SBANK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sbanken (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SBANK. Aktien har ett P/E-tal på 14.8 och P/S-tal på 6.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sbanken (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sbanken (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Sbanken (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sbanken (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sbanken (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sbanken (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sbanken (NO)

Sbanken (NO)

TickerSBANK
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschNischbanker
Börsvärde11 050 MNOK
Omsättning1 564 MNOK
Vinst749 MNOK
P/E14.8
P/S6.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sbanken (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sbanken (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter