Sensec Holding (SECS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Sensec Holding aktie

SECS  

Sensec är ett teknikbolag med verksamhet inom säkerhetslösningar. Bolaget tjänster används inom ett flertal områden såsom på flygplatser, kärnkraftverk och fängelser. Samarbeten innehas med olika aktörer inom branschen där Sensec inte innehar tillverkning utan är en samarbetspartner i de tekniska lösningarna. Samarbetena berör produkter som röntgenutrustning, metall- och sprängdetektorer och olika typer av kameraövervakning. Huvudkontoret ligger i Arlandastad.

Sensec Holding tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 97 MSEK, en omsättning på 96 MSEK och med ett resultat på 2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sensec Holding

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sensec Holding (SECS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sensec Holding aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SECS. Aktien har ett P/E-tal på 40 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sensec Holding utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sensec Holding Avanza – se aktiekurs idag

Se Sensec Holding senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sensec Holding – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sensec Holding.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sensec Holding.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sensec Holding

Sensec Holding

TickerSECS
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde97 MSEK
Omsättning96 MSEK
Vinst2 MSEK
P/E40
P/S1.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sensec Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sensec Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter