Alelion Energy (ALELIO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Alelion Energy aktie

ALELIO  

Alelion Energy Systems är verksamma inom tillverkningsindustrin. Bolaget levererar batterier och systemlösningar som huvudsakligen används bland aktörer inom fordonsindustrin. Särskilt fokus ligger på utvecklandet av litiumbatteriteknik. Produktgrupperna indelas i batterier för truckar och specialiserade batterier för övriga produktlösningar. Bolaget etablerades 2006 och har sitt huvudkontor i Mölndal.

Alelion Energy tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 392 MSEK, en omsättning på 121 MSEK och med ett resultat på -94 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Alelion Energy

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Alelion Energy (ALELIO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Alelion Energy aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ALELIO. Aktien har ett P/E-tal på -4.2 och P/S-tal på 11.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Alelion Energy utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Alelion Energy Avanza – se aktiekurs idag

Se Alelion Energy senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Alelion Energy – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Alelion Energy.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Alelion Energy.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Alelion Energy

Alelion Energy

TickerALELIO
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde392 MSEK
Omsättning121 MSEK
Vinst-94 MSEK
P/E-4.2
P/S11.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Alelion Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Alelion Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter