Herantis Pharma (FI) (HRTIS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Herantis Pharma (FI) aktie

HRTIS  

Herantis Pharma är ett forskningsbolag. Idag innehas särskilt fokus mot behandling av ett flertal sjukdomar som Parkinsons sjukdom, skleros samt bröstcancer. Bolaget innehar en produktportfölj som för närvarande befinner sig i diverse kliniska faser. Bolaget kom till via en sammanslagning av Hermo Pharma och Laurantis Pharma och har sitt huvudkontor i Espoo.

Herantis Pharma (FI) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 21 MEUR, en omsättning på 0 MEUR och med ett resultat på -9 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Herantis Pharma (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Herantis Pharma (FI) (HRTIS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Herantis Pharma (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern HRTIS. Aktien har ett P/E-tal på -2.3 och P/S-tal på 237.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Herantis Pharma (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Herantis Pharma (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Herantis Pharma (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Herantis Pharma (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Herantis Pharma (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Herantis Pharma (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Herantis Pharma (FI)

Herantis Pharma (FI)

TickerHRTIS
ListaFirst North
LandFinland
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde21 MEUR
Omsättning0 MEUR
Vinst-9 MEUR
P/E-2.3
P/S237.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Herantis Pharma (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Herantis Pharma (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter