Mälaråsen (MALAR) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Mälaråsen (MALAR)

Mälaråsen aktie

Mälaråsen är ett fastighetsbolag. Bolaget äger och förvaltar en fastighetsportfölj som huvudsakligen består av försäljnings- och servicefastigheter. Fastigheterna är belägna i mellersta Sverige i orterna Kista, Uppsala och Arlandastad. Huvudkontoret och förvaltningen utgår ifrån Stockholm.

Mälaråsen Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Mälaråsen går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Mälaråsen är just nu 10 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning6.6%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Mälaråsen Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Mälaråsen. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Mälaråsen, som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Mälaråsen

Mälaråsen

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerMALAR
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde406 MSEK
Omsättning62 MSEK
Vinst93 MSEK
P/E4.3
P/S6.5
Utdelning10 SEK
Direktavkastning6.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Mälaråsen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Mälaråsen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter