RAK Petroleum (NO) (RAKP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

RAK Petroleum (NO) aktie

RAKP  

RAK Petroleum är ett investmentbolag. Bolaget investerar primärt i olje- och gasindustrin koncentrerad till MENA-regionen (Mellanöstern och Nordafrika). Idag innehar bolaget betydande innehav i ett flertal stora olje- och gasbolag, främst sysselsatta inom prospektering och produktion av olja. Bolaget grundades 2005 och är registrerat i Storbritannien. Huvudkontoret ligger i London.

RAK Petroleum (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 3 149 MNOK, en omsättning på 8 645 MNOK och med ett resultat på 1 171 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien RAK Petroleum (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper RAK Petroleum (NO) (RAKP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

RAK Petroleum (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern RAKP. Aktien har ett P/E-tal på 2.7 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

RAK Petroleum (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

RAK Petroleum (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se RAK Petroleum (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter RAK Petroleum (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien RAK Petroleum (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i RAK Petroleum (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om RAK Petroleum (NO)

RAK Petroleum (NO)

TickerRAKP
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde3 149 MNOK
Omsättning8 645 MNOK
Vinst1 171 MNOK
P/E2.7
P/S0.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien RAK Petroleum (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om RAK Petroleum (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter