Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.
Green Impact Ventures (DK)
🔔  Skapa bevakning

Green Impact Ventures (DK) aktie (GIV) – Nyheter, aktiekurs, analys, riktkurs och mycket mer

Om bolaget

På den här sidan samlar vi en stor mängd information om bolaget/aktien Green Impact Ventures (DK), så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, riktkurser, insynstransaktioner, blankningspositioner och mycket mer – allt för att du ska kunna lära dig mer, följa och bevaka bolaget. Vad händer med Green Impact Ventures (DK)? Varför stiger/sjunker aktien? Vad säger analysrekommendationerna? Är aktien köpvärd eller inte? Hur handlar insiders?

Vi tipsar också om vår smidiga app för bolagsbevakning, var du kan läsa mer om bolaget, se aktuell aktiekurs samt köpa aktier i bolaget Green Impact Ventures (DK)!

Green Impact Ventures (DK) – Vad gör bolaget Green Impact Ventures (DK)?

Waturu Holding är ett danskt bolag med verksamhet inom energisektorn. Bolaget är idag inriktade mot vattenteknik och utvecklar ett flertal teknologiska produkter för rening och uppvärmning. Tekniken utgår ifrån egen plattform och används huvudsakligen i produkter som är i behov av varmt vatten. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Ska man investera i Green Impact Ventures (DK) aktie?

Som alltid när det kommer till investeringar finns det inget givet rätt eller fel, utan det beror helt på vad du är för typ av investerare, om du investerar på lång sikt eller handlar aktivt (trading), vad du har för risktolerans osv. På denna sida vill vi ge dig som är intresserad av att köpa aktier i Green Impact Ventures (DK) en bättre möjlighet att lära dig mer om bolaget, följa nyhetsflödet samt tipsa om aktörer som vi själva gillar för att fortsätta analysera och handla aktier i Green Impact Ventures (DK).

Vi understryker att alla investeringar är förenade med risk och att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Gör alltid din egen analys!

Följ och bevaka Green Impact Ventures (DK) med vår app
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

Enkel guide: Så här gör du om du vill köpa aktier i Green Impact Ventures (DK) via Avanza

I detta exempel belyser vi Avanza, en ledande nätmäklare som vi på Börskollen själva använder, men processen ser likartad ut för andra alternativ. Så här gör du för att köpa aktier:

Steg 1: Öppna ett konto hos en nätmäklare

Att öppna ett konto tar bara någon minut och görs enklast genom att du anger ditt personnummer och genomför en kundkännedom med hjälp av BankID.

Steg 2: Öppna ett Investeringssparkonto (ISK)

När du gått igenom det första steget är det dags att välja den typ av konto där du vill köpa och förvara dina aktier. Ett Investeringssparkonto (ISK) är oftast att rekommendera framför en vanlig aktiedepå, detta då det ger dig en lägre beskattning och är smidigare vid deklaration. Du kan öppna ett ISK hos Avanza när du har loggat in på ditt konto.

Läs mer och öppna ISK hos Avanza

OBS! Om du har tänkt att handla mycket med utländska aktier kan istället en Kapitalförsäkring (KF) vara att föredra. Beskattning och deklaration är även här smidig och påminner om den för ISK.

Läs mer och öppna KF hos Avanza

Steg 3: Sök efter Green Impact Ventures (DK)

När du sedan börjar bli redo att köpa dina första aktier kan du enkelt och smidigt söka fram aktien via sökfältet (övre högre hörnet). På aktiesidan finner du även mer information om aktien/bolaget.

Steg 4: Köp aktier i Green Impact Ventures (DK)

När du väl har tagit dig så här långt återstår bara att ta en beslut om du vill köpa aktien eller ej. Om du beslutar dig för att det är en bra aktie att köpa, klickar du bara på den blåa köpknappen och anger vilket belopp du vill investera (eller väljer hur många aktier). Säkerställ att allt ser rätt ut (samt se de avgifter som är förenade med köpet) och sedan är det bara att genomföra köpet. Nu har du köpt dina första aktier i Green Impact Ventures (DK)!

Handla aktier i Green Impact Ventures (DK)
Sveriges nöjdaste kunder 12 år i rad
Handla aktier, fonder och derivat
Bli kund snabbt, enkelt och gratis

Inspiration: Hitta och investera i liknande bolag som Green Impact Ventures (DK)

Ett sätt att lära sig mer om bolaget och branschen kan vara genom att även studera och läsa på mer om liknande bolag som befinner sig i samma, eller närliggande, bransch. Kanske finner du andra konkurrerande bolag som du är mer intresserad av att köpa aktier i? Eller kanske tror du starkt på hela branschen som helhet och vill sprida dina risker över flera bolag som rider på samma underliggande trend? Oavsett vilket listar vi nedan eventuella bolag (främst nordiska) som tillhör branschen Energi & Återvinning.

Triboron

Triboron International är verksamma inom miljöteknik.

Läs mer om Triboron

Ferroamp

Ferroamp Elektronik är verksamma inom cleantech sektorn.

Läs mer om Ferroamp

Cielo Waste Solutions

Cielo Waste Solutions Corp. ("Cielo") strategiska avsikt är att "leda avfallet till bränsleindustrin med hjälp av miljövänlig, ekonomiskt hållbar teknik".

Läs mer om Cielo Waste Solutions

Axolot Solutions

Axolot Solutions Holding är verksamma inom miljöteknik.

Läs mer om Axolot Solutions

Studsvik

Studsvik erbjuder tekniska tjänster inom avfallshantering, teknik- och underhåll, samt driftsoptimering relaterat till den internationella kärnkraftsindustrin.

Läs mer om Studsvik

Fler frågor och svar om att investera i Green Impact Ventures (DK) aktie

Som vi ovan har varit noga med att poängtera är det viktigt att du läser på och lär dig mer om bolaget Green Impact Ventures (DK) innan du eventuellt gör en investering i aktien.

Går Green Impact Ventures (DK) aktie att handla på börsen?

Ja, Green Impact Ventures (DK) är börsnoterade i Danmark, vilket innebär att deras aktier går att handla på börsen. Här kan du se aktuell aktiekurs för Green Impact Ventures (DK).

Var kan jag investera i Green Impact Ventures (DK) aktie?

Det finns en uppsjö av olika alternativ, men vi rekommenderar generellt Sveriges ledande nätmäklare Avanza (som Börskollen själva använder) alternativt Nordnet för den som vill börja handla med aktier i Green Impact Ventures (DK). Hos dessa nätmäklare kan du även se Green Impact Ventures (DK) aktiekurs samt hitta ytterligare bra information om bolaget/aktien, som exempelvis omsättning, P/E-tal eller utdelning (och även Avanza forum för diskussion med andra).

Läs mer: Om du är ny till aktiehandel tipsar vi om vår stora guide Aktier för nybörjare.

Om du istället är intresserad av att börja handla mer aktivt med aktien (trading) finns det istället så kallade tradingmäklare som är mer specialiserade på denna typ av aktiehandel. Här kan vi istället tipsa om IG* eller eToro* – båda två välkända och världsledande inom just trading!

*68-74 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Hur kan jag lära mig mer och analysera Green Impact Ventures (DK)?

Du finner väldigt mycket information på denna sida samt även hos nätmäklarna som vi tipsade om ovan. Om du vill analysera bolaget/aktien Green Impact Ventures (DK) på en djupare nivå kan vi också tipsa om de ledande analystjänsterna TradingView och Börsdata (tjänster som vi på Börskollen själva använder dagligen). Här finner du lång historik för såväl aktuell aktiekurs som olika nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal, utdelning etc och kan göra mer avancerad teknisk och fundamental analys för att komma fram till om du vill köpa aktien eller inte.

Har Green Impact Ventures (DK) utdelning (och direktavkastning)?

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett procentuellt mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Som vi tipsade om ovan finner du mer information om Green Impact Ventures (DK) utdelning via exempelvis Avanza eller Börsdata där du kan finna mer omfattande historik och jämföra med andra bolag.

Visa hela beskrivningen ▼
Om aktien
TickerGIV
ListaFirst North
LandDanmark
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning

Green Impact Ventures (DK)s aktiekurs - Analysera och köp aktien

Nedan listar vi tjänster som Börskollen gillar och som du kan använda för att handla eller analysera Green Impact Ventures (DK). Vi använder själva Avanza för långsiktig aktiehandel samt TradingView och Börsdata för analys. Om du vill köpa och sälja mer frekvent tipsar vi istället om de världsledande tradingplattformarna IG eller eToro.

Köp Green Impact Ventures (DK)

Analysera Green Impact Ventures (DK)

Handla Green Impact Ventures (DK)

68-74 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.